perjantai 3. toukokuuta 2013

Italianpata

Lähde: Mau!kas ruokablogi

4 hengelle
Raaka-aineet:
300-400 g naudan jauhelihaa
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 prk (500 g) paseerattua tomaattia tai tomaattimurskaa
1 prk (3 rkl) tomaattipyrettä
5-7 dl vettä
1½ lihaliemikuutiota
1 ps (200 g) herne-maissi-paprikaa
½ pussia (175 g) Raketti Spagettia
½ rkl oreganoa
mustapippuria

  1. Ruskista korkeassa paistinpannussa öljytilkassa jauheliha. Kuullota sipuli ja valkosipuli.
  2. Lisää pannulle loput ainekset ja mausteet. Kypsennä pataa aina välillä sekoitellen, kunnes spagetti on kypsää. Lisää tarvittaessa vettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti