Raaka-aineet:
porsaan ulkofileetä viipaleina (á 150 g)
mustapippuria
suolaa
vehnäjauhoja
kananmunia
korppujauhoa
Paistamiseen:
öljyä ja voita
Lisäksi:
sitruunaviipaleita
anjovisfileitä
kapriksia
- Nuiji ulkofilee viipaleet ohuiksi (3 mm) leikkeiksi. Mausta viipaleet suolalla ja pippurilla.
- Vatkaa kananmunan/munien rakenne rikki lautasella. Mittaa vehnäjauhoja ja korppujauhoja eri lautasille.
- Kääntele lihaviipaleet vehnäjauhoissa, sitten munassa ja lopuksi korppujauhoissa.
- Kuumenna paistinpannu ja ruskista leikkeet melko hitaasti runsaassa rasvassa molemmin puolin, minuutti tai pari kummaltakin puolelta.
- Tarjoa wieninleikkeet perunamuusin ja keitettyjen papujen kanssa. Koristele leikkeet vielä sitruunaviipalein ja anjovisfilein.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti