lauantai 9. maaliskuuta 2013

Wieninleikkeet

Lähde: HS

Raaka-aineet:
porsaan ulkofileetä viipaleina (á 150 g)
mustapippuria
suolaa
vehnäjauhoja
kananmunia
korppujauhoa
Paistamiseen:
öljyä ja voita
Lisäksi:
sitruunaviipaleita
anjovisfileitä
kapriksia

  1. Nuiji ulkofilee viipaleet ohuiksi (3 mm) leikkeiksi. Mausta viipaleet suolalla ja pippurilla.
  2. Vatkaa kananmunan/munien rakenne rikki lautasella. Mittaa vehnäjauhoja ja korppujauhoja eri lautasille.
  3. Kääntele lihaviipaleet vehnäjauhoissa, sitten munassa ja lopuksi korppujauhoissa.
  4. Kuumenna paistinpannu ja ruskista leikkeet melko hitaasti runsaassa rasvassa molemmin puolin, minuutti tai pari kummaltakin puolelta.
  5. Tarjoa wieninleikkeet perunamuusin ja keitettyjen papujen kanssa. Koristele leikkeet vielä sitruunaviipalein ja anjovisfilein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti