Raaka-aineet:
300-400 g naudan jauhelihaa (+ soijakastiketta, tabascoa, suolaa, pippuria)
½-1 punainen chili
1 valkosipulinkynsi
1 pieni sipuli
Lisäksi:
1 pkt (145 g, 8 kpl) tacokuoria tai tacokuppeja
salaatinlehtiä ja kurkkua
1 prk crème fraichea
juustoraastetta
guacamolea
salsaa
- Paista öljytilkassa paistinpannulla jauheliha, kuorittu ja silputtu sipuli, kuorittu ja murskattu valkosipulinkynsi ja pieneksi kuutioitu chili. Mausta soijakastikkeella, tabascolla, suolalla ja pippurilla.
- Täytä lämmitetyt tacokupit tai -kuoret salaatinlehdillä ja kurkulla, jauhelihaseoksella, salsalla, guacamolella ja crème fraichella. Raasta vielä lopuksi koko komeuden päälle juustoraastetta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti