perjantai 8. maaliskuuta 2013

Tacot

6 tacokuppia
Raaka-aineet:
300-400 g naudan jauhelihaa (+ soijakastiketta, tabascoa, suolaa, pippuria)
½-1 punainen chili
1 valkosipulinkynsi
1 pieni sipuli
Lisäksi:
1 pkt (145 g, 8 kpl) tacokuoria tai tacokuppeja
salaatinlehtiä ja kurkkua
1 prk crème fraichea
juustoraastetta
guacamolea
salsaa

  1. Paista öljytilkassa paistinpannulla jauheliha, kuorittu ja silputtu sipuli, kuorittu ja murskattu valkosipulinkynsi ja pieneksi kuutioitu chili. Mausta soijakastikkeella, tabascolla, suolalla ja pippurilla.
  2. Täytä lämmitetyt tacokupit tai -kuoret salaatinlehdillä ja kurkulla, jauhelihaseoksella, salsalla, guacamolella ja crème fraichella. Raasta vielä lopuksi koko komeuden päälle juustoraastetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti