perjantai 8. maaliskuuta 2013

Tomaattinen jauhelihakastike


Raaka-aineet:
1 prk (400 g) kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa tai säilöttyjä kirsikkatomaatteja
1 pkt (250-400 g) naudan paistijauhelihaa
1 valkosipulinkynsi
1 sipuli
1 lihaliemikuutio
mustapippuria
(suolaa)

  1. Kuori sipuli ja silppua se pieneksi kuutioksi. Paista paistinpannulla jauheliha kauniin ruskeaksi tilkassa öljyä ja kuullota sipulikuutiot ja murskattu valkosipulinkynsi.
  2. Lisää pannulle tomaattisäilyke (+huuhtelevesi) ja lihaliemikuutio. Mausta vielä mustapippurilla ja suolalla tarpeen ja maun mukaan.
  3. Tarjoa kastike spagetin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti