Raaka-aineet:
5 dl (180 g) pastaa
1 sipuli
1 rkl tomaattipyreetä
1 tomaatti
1 prk tonnikalaa öljyssä
1 rkl sitruunamehua
mustapippuria
½ pkt (125 g) Koskenlaskija sulatejuustoa
2 rkl tilliä
n. 1 dl pastan keitinvettä
- Laita pasta kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuumenna rasva pannussa ja kuullota siinä sipulit ja tomaattipyree.
- Lisää kuutioitu tomaatti ja valutettu tonnikala. Kuumenna muutama minuutti.
- Lisää sitruunamehu, mustapippurirouhe sekä sulatejuusto paloina. Kuumenna, kunnes sulatejuusto on sulanut.
- Valuta keitetty pasta ja ota pastan keitinvettä hiukan talteen. Lisää keitinvettä notkistamaan tonnikalakastiketta.
- Lisää lopuksi hienonnettu tilli. Yhdistä pasta ja kastike. Tarjoa heti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti