sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Tonnikalapasta

Lähde: Valio

Raaka-aineet:
5 dl (180 g) pastaa
1 sipuli
1 rkl tomaattipyreetä
1 tomaatti
1 prk tonnikalaa öljyssä
1 rkl sitruunamehua
mustapippuria
½ pkt (125 g) Koskenlaskija sulatejuustoa
2 rkl tilliä
n. 1 dl pastan keitinvettä

  1. Laita pasta kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kuumenna rasva pannussa ja kuullota siinä sipulit ja tomaattipyree.
  3. Lisää kuutioitu tomaatti ja valutettu tonnikala. Kuumenna muutama minuutti.
  4. Lisää sitruunamehu, mustapippurirouhe sekä sulatejuusto paloina. Kuumenna, kunnes sulatejuusto on sulanut.
  5. Valuta keitetty pasta ja ota pastan keitinvettä hiukan talteen. Lisää keitinvettä notkistamaan tonnikalakastiketta.
  6. Lisää lopuksi hienonnettu tilli. Yhdistä pasta ja kastike. Tarjoa heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti