sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Lehtipihvi

Sileäpintaisella nuijalla saat parhaan lopputuloksen. Kuvioidun lihanuijan piikit rikkovat lihassyyt, jolloin paistettaessa lihasneste valuu pannulle ja pihvistä tulee kuiva.

Raaka-aineet:
naudan tai porsaan ulkofileepihvejä (á 150 g)
rasvaa paistamiseen
(pihvimaustetta)
mustapippuria
suolaa

  1. Ota liha hyvissä ajoin huoneenlämpöön (n. puoli tuntia ennen) ja hakkaa poikkisyin leikatuista pihveistä 2-3 mm paksuisia lehtipihvejä.
  2. Paista pihvit kuumalla pannulla öljy-voiseoksessa n. minuutin verran molemmin puolin. Mausta suolalla, pippurilla ja halutessasi pihvimausteella. Tarjoa välittömästi maustevoin ja haluamiesi lisukkeiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti