lauantai 16. maaliskuuta 2013

Browniet

Lähde: Fazer

Raaka-aineet:
200 g voita tai margariinia
100 g tummaa suklaata (70%)
100 g maitosuklaata
1½ dl vehnäjauhoja
1 dl kaakaojauhetta
100 g valkosuklaata
3 kananmunaa
3 dl sokeria

  1. Sulata paloiteltu tumma suklaa, puolet maitosuklaasta ja voi vesihauteessa. Sekoita, kunnes seos on tasaista. Rouhi loppu maito- ja valkoinen suklaa sopivan kokoiseksi rouheeksi.
  2. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Kääntele jäähtynyt suklaaseos varovasti munavaahdon sekaan.
  3. Sekoita keskenään jauhot ja kaakaojauhe. Siivilöi jauhoseos muun taikinan joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Lisää sekaan vielä suklaarouhe.
  4. Kaada taikina pieneen, korkeareunaiseen, leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun.
  5. Paista 175°C:ssa uunissa n. 30 minuutin ajan. Tarjoa suklaan makua pehmentävän vaniljajäätelön tai kermavaahdon kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti