Raaka-aineet:
200 g voita tai margariinia
100 g tummaa suklaata (70%)
100 g maitosuklaata
1½ dl vehnäjauhoja
1 dl kaakaojauhetta
100 g valkosuklaata
3 kananmunaa
3 dl sokeria
- Sulata paloiteltu tumma suklaa, puolet maitosuklaasta ja voi vesihauteessa. Sekoita, kunnes seos on tasaista. Rouhi loppu maito- ja valkoinen suklaa sopivan kokoiseksi rouheeksi.
- Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Kääntele jäähtynyt suklaaseos varovasti munavaahdon sekaan.
- Sekoita keskenään jauhot ja kaakaojauhe. Siivilöi jauhoseos muun taikinan joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Lisää sekaan vielä suklaarouhe.
- Kaada taikina pieneen, korkeareunaiseen, leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun.
- Paista 175°C:ssa uunissa n. 30 minuutin ajan. Tarjoa suklaan makua pehmentävän vaniljajäätelön tai kermavaahdon kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti