4 kananmunaa
1 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
1 prk (200 g) mangotuorejuustoa
1 prk (2 dl) kuohukermaa
1 tlk (425/225 g) mangoviipaleita sokeriliemessä TAI 1 kypsä mango
(ripaus sokeria)
(ripaus vaniljasokeria)
1 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
1 prk (200 g) mangotuorejuustoa
1 prk (2 dl) kuohukermaa
1 tlk (425/225 g) mangoviipaleita sokeriliemessä TAI 1 kypsä mango
(ripaus sokeria)
(ripaus vaniljasokeria)
- Vaahdota huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri napakaksi vaaleaksi vaahdoksi. Siivilöi joukkoon peruna- ja vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe (ja kaakaojauhe). Sekoita jauhot varovasti munavaahtoon.
- Kaada taikina leivinpaperoidulle pellille ja paista kääretorttupohjaa 225°C:ssa uunissa, kunnes pinta on kauniin vaaleanruskea (n. 5-7 minuuttia). Ripottele toisen leivinpaperin päälle tasaisesti hienoa sokeria ja kippaa juuri uunista nostettu kakkulevy sen päälle. Irroita varovasti leivinpaperi paistetusta pohjasta ja anna jäähtyä ennen täytteen levittämistä leivinliinan alla.
- Valmista täyte: vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon mangotuorejuusto, pieneksi kuutioitu mango ja tarvittaessa ripaus sokeria. Vatkaa täyte tasaiseksi ja levitä se jäähtyneen torttulevyn päälle. Rullaa kääretorttu rullalle ja tarjoa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti