lauantai 4. elokuuta 2012

Muurinpohjaletut


Muurinpohjapannulla letuista tulee erityisen rapeita ja maukkaita. Lettutaikina on helppo valmistaa myös mökkiolosuhteissa tai kuljettaa muovipullossa tai -kannussa kotoa.

5 isoa muurinpohjalettua
Raaka-aineet:
2 kananmunaa
½ dl sokeria
4 dl jauhoja
6 dl maitoa
2 rkl juoksevaa rasvaa
Lisäksi:
voita paistamiseen

  1. Vatkaa munat ja puolet maidosta keskenään hyvin sekaisin. Lisää joukkoon jauhot, sokeri, rasva ja loput maidosta voimakkaasti vatkaten.
  2. Anna lettutaikinan turvota vähintään puolen tunnin ajan. Paista taikinasta muurinpohjapannulla lettuja voinokareessa. Tarjoa letut lämpimiltään haluamisi lisukkeiden, kuten marjojen ja kermavaahdon kera.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti