Raaka-aineet:
400 g naudan paistijauhelihaa
½ dl korppujauhoja
½ dl vettä
½ dl korppujauhoja
½ dl vettä
½ dl kermaa
1 sipuli
1 kananmuna
1 sipuli
1 kananmuna
2 tl suolaa
mustapippuria
maustepippuria
maustepippuria
ripaus valkopippuria
2 tl soijakastiketta
Ruskeakastike:
3 rkl voita
3 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
½ lihaliemikuutio
1 tl suolaa
loraus kermaa
- Sekoita korppujauhot kerma-vesiseokseen. Mausta pippurilla, suolalla ja soijakastikkeella. Anna turvota hetken aikaa.
- Silppua sipuli ja kuullota se öljyssä paistinpannulla tai mikrossa. Sekoita turvonneisiin korppujauhoihin jauheliha, kananmuna ja kuullotettu sipuli.
- Pyörittele massasta lihapullia ja pyörittele ne vehnäjauhoissa. Paista lihapullat kypsiksi öljy-voiseoksessa paistinpannulla.
- Valmista kastike: kypsytä vehnäjauhot voissa tummanruskeaksi. Lisää kypsiin jauhoihin vesi ja anna kiehahtaa ja paksuuntua. Mausta lihaliemikuutiolla ja suolalla. Lorauta kastikkeeseen vielä lopuksi tilkka kermaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti