maanantai 6. helmikuuta 2012

Kana-aurajuustopasta


En ole mikään suurin aurajuuston ystävä, mutta jääkaapissa lojuvaa paketillista piti hyödyntää jotenkin. Kotikokista löytyikin tämä kelvollisen oloinen resepti, joka osoittautuikin nappivalinnaksi. Aurajuusto ei tässä sinänsä edes maistu, minkä takia siitä varmaan pidinkin. Ylimääräistä suolaa tämä ohje ei myöskään kaipaa, sillä aurajuusto on niin voimakassuolaista.

4 hengelle
Raaka-aineet:
350 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
4 annosta täysjyväpastaa
1 prk (2,5 dl) Cocos & lime -ruokakermaa TAI 1 prk (2,5 dl) tavallista ruokakermaa TAI 1 tlk kookosmaitoa (+ limemehua)
½ pkt (85 g) aurajuustoa
1 prk ananaspaloja
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
kuivattua basilikaa
curryjauhetta
pippuria

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Ruskista broilerin fileesuikaleet, silputtu sipuli ja murskatut valkosipulinkynnet öljyssä. Lisää mausteet, ananaspalat ja kookoskerma. Anna kastikkeen keittyä kokoon jonkin aikaa.
  2. Kaada joukkoon keitetty, valutettu pasta ja murustettu aurajuusto (aurajuuston voi lisätä myös kastikkeeseen kokoonkeittämisvaiheessa, jolloin se sekoittuu joukkoon paremmin).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti