sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Helpot lihapullat


Tällä lihapullareseptillä saa näppärästi oikaistua sipulin silppuamisen sekä suolan säätämisen ohi. Lisäksi näissä lihapullissa on mukavasti makua!

n. 30 kpl
Raaka-aineet:
400 g naudanjauhelihaa
1 prk (200 g) kermaviiliä
1 dl korppujauhoja
1 kananmuna
1 ps (80 g) sipulikeittoaineksia
mustapippuria

  1. Sekoita kaikki lihapullamassan ainekset keskenään sekaisin, mausta mustapippurilla. Muotoile massasta lihapullia kostein käsin.
  2. Paista lihapullat paistinpannulla rasvassa tai uunissa leivinpaperoidulla uunipellillä 225°C:ssa n. 15 minuuttia kunnes pullat ovat mukavan ruskeita. Tarjoa esim. perunamuusin ja ruskean kastikkeen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti