Tämän tuhdin tortillavuoan salaisuus piilee mehevässä juustokastikkeessa. Täyteseoksen voi myös maustaa valmiilla fajita-mausteseoksella. Lisäksi tortillat vaativat kylkeensä ehdottomasti runsaasti tulisen tomaattista, kylmää salsakastiketta. Yksi tortillakäärö riittää henkilöä kohden. Lähde: Valio
6 kpl
Täytetyt tortillat:
1 pkt (6 kpl, 380 g) isoja tortilloja
400 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
mausteita (esim. curry-, paprika- ja chilijauhe)
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 prk (2 dl) ruokakermaa
1 ps (~500 g) pakastewokvihanneksia
Juustokastike:
1 prk (2 dl) ruokakermaa
1 pkt Koskenlaskija perinteinen -sulatejuustoa
chilijauhetta
Lisäksi:
1 prk (350 g) salsakastiketta (esim. Santa Marian Chunky Salsa Hot)
- Paista broilerisuikaleet, silputtu sipuli ja murskatut valkosipulinkynnet kypsiksi öljytilkassa. Sekoita joukkoon nausteet, vihannekset ja kerma. Anna kastikkeen hautua kokoon hetken aikaa.
- Jaa täyteseos tortilloille ja kääri ne rulliksi. Asettele täytetyt tortillat vierekkäin kevyesti öljyttyyn uunivuokaan, jolloin rullat lähtevät helpommin irti vuoasta.
- Tee juustokastike: kuumenna kerma kattilassa ja lisää joukkoon paloiteltu juusto. Mausta ja kaada kastike tasaisesti tortillojen päälle.
- Kuorruta tortilloja uunissa 200°C:ssa 15-20 minuuttia, kunnes juustokastike saa kauniin kullanruskean värin. Tarjoa lisänä tulista salsakastiketta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti