sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Kanatortillavuoka


Tämän tuhdin tortillavuoan salaisuus piilee mehevässä juustokastikkeessa. Täyteseoksen voi myös maustaa valmiilla fajita-mausteseoksella. Lisäksi tortillat vaativat kylkeensä ehdottomasti runsaasti tulisen tomaattista, kylmää salsakastiketta. Yksi tortillakäärö riittää henkilöä kohden. Lähde: Valio

6 kpl
Täytetyt tortillat:
1 pkt (6 kpl, 380 g) isoja tortilloja
400 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
mausteita (esim. curry-, paprika- ja chilijauhe)
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 prk (2 dl) ruokakermaa
1 ps (~500 g) pakastewokvihanneksia
Juustokastike:
1 prk (2 dl) ruokakermaa
1 pkt Koskenlaskija perinteinen -sulatejuustoa
chilijauhetta
Lisäksi:
1 prk (350 g) salsakastiketta (esim. Santa Marian Chunky Salsa Hot)

  1. Paista broilerisuikaleet, silputtu sipuli ja murskatut valkosipulinkynnet kypsiksi öljytilkassa. Sekoita joukkoon nausteet, vihannekset ja kerma. Anna kastikkeen hautua kokoon hetken aikaa.
  2. Jaa täyteseos tortilloille ja kääri ne rulliksi. Asettele täytetyt tortillat vierekkäin kevyesti öljyttyyn uunivuokaan, jolloin rullat lähtevät helpommin irti vuoasta.
  3. Tee juustokastike: kuumenna kerma kattilassa ja lisää joukkoon paloiteltu juusto. Mausta ja kaada kastike tasaisesti tortillojen päälle.
  4. Kuorruta tortilloja uunissa 200°C:ssa 15-20 minuuttia, kunnes juustokastike saa kauniin kullanruskean värin. Tarjoa lisänä tulista salsakastiketta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti