Tämä resepti tuli mieleeni, kun muistin syöneeni jotain vastaavanlaista murkinaa joskus muinoin kaverini isän laittamana. Tämä on ainakin nopea ja myös yllättävän maistuva särvin. Ei mikään terveellisin varmasti tosin... Keitetyt makaronit saavat pannulla tarpeeksi kypsyessään mukavaa rapsakkuutta.
2-3 hengelle
Raaka-aineet:
5 dl makaronia
½ pkt (290 g) HK Sininen Lenkkiä
(sipulia)
1 kananmuna
mausteita (esim. suolaa, pippuria, grillimaustetta)
- Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan al denteksi. Ruskista pieneksi kuutioksi pilkottu makkara pannulla ruskeaksi, lisää halutessasi joukkoon sipulia ja kuullota.
- Lisää kypsäksi keitetyt valutetut makaronit makkaran joukkoon pannulle. Riko sekaan kananmuna ja sekoita nopeasti joukkoon. Mausta mieleisilläsi mausteilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti