maanantai 5. joulukuuta 2011

Savulohipasta


Herkullinen ja helppo pasta. Lohi antaa jo itsessään niin paljon makua kastikkeeseen, ettei se juuri mausteita kaipaa.

Raaka-aineet:
1 pieni sipuli
1 valkosipulinkynsi
250 g lämminsavulohta
1 dl valkoviiniä
2 dl kermaa
2 rkl sitruunanmehua
mustapippuria
suolaa

  1. Kuullota kuutioitu sipuli ja murskattu valkosipulinkynsi voissa. Lisää joukkoon valkoviini ja anna kiehahtaa niin, että suurin osa nesteestä haihtuu.
  2. Lisää ruokakerma ja mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Lisää savulohipalat kastikkeeseen ja kuumenna kiehuvaksi.
  3. Tarjoa heti keitetyn pastan ja parmesanjuuston kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti