maanantai 5. joulukuuta 2011

Porsasrullat


Tätä meillä syötiin isänpäivälounaalla. Maustettuja tuorejuustoja voi kokeilla täytteessä erilaisia.

Raaka-aineet:
n. 700 g porsaan sisäfileetä
½ rs kanttarellituorejuustoa
1 pkt pekonia
1 punainen chilipalko
n. 3 dl kermaa
soijaa
suolaa
pippuria

  1. Aukaise porsaan sisäfilee terävällä veitsellä auki levyksi. Voitele fileelevy tuorejuustolla ja levitä sen päälle pekoniviipaleet. Silppua chilipalko pieneksi ja sirottele lihan päälle. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Rullaa fileelevy takaisin pötköksi. Leikkaa siitä muutaman sentin paksuisia kiekkoja ja kiinnita ne cocktailtikuilla.
  3. Ruskista rullat kuumalla pannulla voissa kummaltakin puolelta. Lisää pannulle kerma ja mausta soijalla, suolalla ja pippurilla. Anna rullien hautua kypsiksi ja poista rullista cocktailtikut. Tarjoa esim. keitettyjen vihannesten ja perunamuusin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti