lauantai 10. joulukuuta 2011

Pekonikana


Inspis tähän ruokaan Kotikokista. Pekoni piti kanan mukavan mehukkaana. Suolaa tämä ruoka ei sinänsä kaipaa, sillä sitä tulee tarpeeksi pekonista, juustosta ja kinkusta.

4 hengelle
Raaka-aineet:
4 kpl kananpojan maustamattomia TAI hunajamarinoituja fileepihvejä
2 pkt (340 g) pekonia
4 kinkkuviipaletta
4 siivua juustoa
mustapippuria TAI sitruunapippuria
paprikajauhetta TAI curryjauhetta

  1. Jos kanapihvit ovat valmismarinoituja, huuhtele marinadi pois vedellä. Aukaise fileepihveihin terävällä veitsellä taskut ja pane taskuihin kinkku- ja juustoviipaleet. Kääri fileepihvien ympärille pekonisiivuja.
  2. Kypsennä pihvit pannulla kypsiksi kannen alla ja mausta. Tarjoa mieleistesi perunoiden ja esim. paahdetun ananaksen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti