lauantai 23. heinäkuuta 2011

Tuliset tonnikalapasteijat


Nämä pasteijat olivat todella herkullisia ja helppoja tehdä! Vein näitä suolaiseksi pikkupurtavaksi piknikille, ja katosivat kyllä kavereitten suihin nopeammin kuin luulinkaan... itse leikkasin lehtitaikinalevyjen puolikkaat kolmioksi, jolloin pasteijoista tuli pienempiä ja niitä oli enemmän. Ohje on bongattu Kinuskikissalta.

8 kpl tai 16 kpl
Raaka-aineet:
4 voitaikinalevyä
1 prk tonnikalaa chilikastikkeessa
½ rs (100 g) valkosipulituorejuustoa

  1. Sulata voitaikinalevyt ja leikkaa ne kahtia. Ohenna neliöitä kaulimella.
  2. Valuta tonnikala ja erota chilinpalot, mikäli haluat hieman vähentää täytteen tulisuutta. Sekoita tonnikala ja tuorejuusto keskenään ja nosta nokare taikinalevylle. Taita neliö kolmioksi ja painele reunat yhteen.
  3. Voitele munalla. Paista 225°C:ssa 10-15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti