maanantai 18. heinäkuuta 2011

Juustoiset kanarullat


Tämä oli mukavan maistuva kanakokeilu, jota meillä syötiin sunnuntairuokana. Alkuperäisresepti on Valion.

4 hengelle
Raaka-aineet:
4-6 broilerin rintafileetä 
(1 rkl salviaa TAI oreganoa)  
4-6 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja 
1 pkt (170 g) aurajuustoa TAI 1 prk (180 g) salaattijuustoa
mustapippuria
suolaa
(paprikajauhetta)
(makeaa soijakastiketta, ketjap manis)
Kastike:
1 annos sinappista kermakastiketta

  1. Nuiji liha mahdollisimman ohueksi ja mausta suolalla, pippurilla sekä salvialla tai oreganolla. Levitä fileitten päälle aurinkokuivatut tomaatit ja paloiteltu juusto. Kääri viipaleet rulliksi ja sulje esim. cocktailtikuilla.
  2. Ruskista rullat rasvassa kauniin ruskeiksi. Mausta liha vielä tahtoessasi himpulla paprikajauhetta ja makealla soijakastikkeella Lado rullat uunivuokaan ja kypsennä vielä uunissa 200 °C:ssa alumiinifoliolla peitettynä 10-20 minuuttia.
  3. Poista kääryleistä tikut. Valmista kastike.
  4. Tarjoa kanarullien lisäkkeenä riisiä ja raikasta salaattia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti