Tämä oli mukavan maistuva kanakokeilu, jota meillä syötiin sunnuntairuokana. Alkuperäisresepti on Valion.
4 hengelle
Raaka-aineet:
4-6 broilerin rintafileetä
(1 rkl salviaa TAI oreganoa)
4-6 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja
1 pkt (170 g) aurajuustoa TAI 1 prk (180 g) salaattijuustoa
mustapippuriasuolaa
(paprikajauhetta)
(makeaa soijakastiketta, ketjap manis)
Kastike:
1 annos sinappista kermakastiketta
- Nuiji liha mahdollisimman ohueksi ja mausta suolalla, pippurilla sekä salvialla tai oreganolla. Levitä fileitten päälle aurinkokuivatut tomaatit ja paloiteltu juusto. Kääri viipaleet rulliksi ja sulje esim. cocktailtikuilla.
- Ruskista rullat rasvassa kauniin ruskeiksi. Mausta liha vielä tahtoessasi himpulla paprikajauhetta ja makealla soijakastikkeella Lado rullat uunivuokaan ja kypsennä vielä uunissa 200 °C:ssa alumiinifoliolla peitettynä 10-20 minuuttia.
- Poista kääryleistä tikut. Valmista kastike.
- Tarjoa kanarullien lisäkkeenä riisiä ja raikasta salaattia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti