Pastasalaatissa kuuluu mielestäni olla paljon kastiketta antamassa makua ja kosteutta. Tämä pastasalaatti onkin erittäin herkullinen ja mehevä ja sopii mainiosti nopeaksi tarjottavaksi tuoreen patongin kera.
6 hengelle
Raaka-aineet:
2/3 ps (250 g) makaronia
2 prk tonnikalaa öljyssä
1 shalottisipulia
2 maustekurkkua (kaupan laarista)
1 kirpeä omena
100 g kermajuustoa
Kastike:
1 prk (200 g) kevyt crème fraichea
1 prk (200 g) kermaviiliä
2 dl majoneesia
1 tl (dijon)sinappia
yrttisuolaseosta
mustapippuria
- Keitä makaronit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan, siivilöi niistä vesi ja huuhtele kylmällä vedellä. Pilko suolakurkut, omenat, juusto ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja silppua purjo.
- Sekoita kattilassa tai isossa kulhossa keskenään valmiiksi kastikkeen ainekset. Sekoita joukkoon makaronit, valutettu tonnikala, suolakurkut, omenat, sipuli, juusto ja purjo. Anna jäähtyä viileässä jonkin aikaa ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti