torstai 2. kesäkuuta 2011

Tomaatti-mozzarellasalaatti


Tomaattien tulee olla tässä salaatissa kypsiä ja meheviä, joten niitä kannattaakin kypsyttää vaikkapa kaapissa käyttöpäivään asti. Salaatin voi myös maustaa suolan ja pippurin ohella ihan vain oliiviöljyllä ja balsamiviinietikalla.

4 hengelle
Raaka-aineet:
1 pallo (125 g) mozzarellajuustoa
3 isoa tomaattia
vihreää pestoa
basilikanlehtiä
pippuria
suolaa

Levitä tarjoilulautaselle kerros viipaloitua tomaattia ja mausta suolalla, pippurilla ja pestolla. Voit myös sekoittaa peston joukkoon öljyä, jolloin tuloksena on pestoöljyä. Levitä keskelle mozzarellaviipaleet ja mausta. Asettele loput tomaattiviipaleet päällimmäiseksi, mausta jälleen ja koristele basilikanlehdillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti