Raaka-aineet:
1 prk (390 g) yrtti-, valkosipuli- tai chilitomaattimurskaa
1 prk (70 g, 3 rkl) tomaattipyreetä
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 rkl sokeria
(kuivattua basilikaa)
(kuivattua timjamia)
(kuivattua oreganoa)
(1 laakerinlehti)
mustapippuria
suolaa
- Kuullota kuutioitu sipuli ja murskatut valkosipulit tilkassa öljyä. Lisää tämän jälkeen kattilaan tomaattimurska ja tilkka purkin huuhteluvettä.
- Lisää joukkoon tomaattipyree ja mausteet. Anna kastikkeen hautua ilman kantta samalla aikaa muita pizzan komponentteja valmistaessa, ja anna siitä haihtua runsaasti vettä.
- Tarkista maku kastikkeen ollessa sopivan paksua ja kiinteää. Ota laakerinlehti pois, jos satuit sitä käyttämään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti