sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Pizza

Tämän pizzan täytteenä on tomaattimurskaa, juustoraastetta, tomaattia, kaprista, artisokkaa, punasipulia, jauhelihaa, suppilovahveroita ja vihreitä paprikatäytteisiä oliiveja.

Pizzapohja

Tomaattikastike

Täytevaihtoehtoja:
paistijauhelihaa (+ soijakastiketta, pippuria, tabascoa)
juustoraastetta
kinkkusuikaleita
tonnikalaa
pepperonia
katkarapuja
kaprista
artisokansydämiä (öljyssä)
aurinkokuivattua tomaattia
tuoretta chiliä
anaspaloja
herkkusieniviipaleita
viipaloituja mustia oliiveja
tomaattiviipaleita
sipuliviipaleita
paprikaviipaleita
mozzarellaviipaleita
valkosipulimurskaa

Pinnalle:
pizzamaustetta TAI oreganoa

  1. Levitä pizzapohjan päälle tomaattikastike ja juustoraaste. Täytä haluamillasi täytteillä.
  2. Ripottele päälle pizzamaustetta tai oreganoa. Paista pyöreät, ohuet ja rapeapohjaiset pizzat uunissa mahdollisimman korkeassa lämpötilassa 250-300°C:ssa n. 7-9 minuutin ajan ja paksummat peltipizzat 200°C:ssa n. 40 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti