Tämä ruokaisa munakas sopii mainiosti vaikkapa iltapalaksi. Itse käytän ruoanlaitossa vain noita "kunnon" nakkimakkaroita, enkä mitään liuruja. Kannattaa myös kokeilla esim. juustonakeilla!
2 hengelle
Raaka-aineet:
3 munaa
loraus vettä/maitoa/kermaa
juustoraastetta
200 g nakkimakkaroita (HK tai Herra Snellman)
1 pieni sipuli
1-2 valkosipulinkynttä
1 tomaatti
pippuria
suolaa
grillimaustetta
- Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki, lisää neste ja juustoraastetta maun mukaan. Mausta pippurilla ja suolalla. Kuori sipuli ja valkosipuli.
- Kuullota pannulla hetki kuutioitua sipulia ja murskattua valkosipulia. Lisää viipaloidut nakkimakkarat, mausta grillimausteella ja paista niin kauan, että nakit saavat mukavasti väriä.
- Lisää sipulin ja nakkien päälle munamassa. Voit työnnellä massaa lastan avulla pannun keskustaan päin vähän aikaa pannulle kaatamisen jälkeen, jotta se kypsyisi nopeammin. Asettele päälle tomaattiviipaleet. Voit myös halutessasi kääntää munakkaan esim. lautasen avulla ja paistaa myös toiselta puolelta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti