sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Kermakastike lihapullille


Raaka-aineet:
2 rkl voita
3 rkl vehnäjauhoja
7 dl lihalientä (7 dl vettä + 1 lihaliemikuutio)
1 dl kuohukermaa
ripaus sokeria
muutama tippa Worcestershirekastiketta
mustapippuria
suolaa

  1. Sulata voi paistokasarissa ja sekoita joukkoon jauhot. Kypsennä jauhoja 4-5 minuutin ajan, kunnes ne ovat kullanruskeita. Sekoita joukkoon jäähtynyt lihaliemi vispilää apuna käyttäen.
  2. Lisää joukkoon kerma ja kuumenna seos kiehuvaksi. Sekoita kastikkeeseen sokeri ja Worcestershirekastike ja hauduta 6-7 minuutin ajan, kunnes kastike paksuuntuu.
  3. Mausta kastike suolalla ja pippurilla ja tarjoa se lihapullien kastikkeena.

1 kommentti: