perjantai 11. maaliskuuta 2011

Pestoinen pastakastike


Ääliömäisen helppo, täyttävä ja nopeasti valmistuva kastike.

5 hengelle
Lihaton kastike:
1 prk (500 g) paseerattua tomaattia
1 prk vihreää pestoa
1 pkt välimerellistä juustoa (Arla Apetina® pala)

TAI VAIHTOEHTOISESTI

Lihaisa kastike:
1 pkt (250-400 g) jauhelihaa
1 prk (500 g) paseerattua tomaattia
1 prk punaista pestoa
1 pkt välimerellistä juustoa (Arla Apetina® pala)
(suolaa)
(pippuria)

  1. Paista mahdollinen jauheliha kypsäksi pannulla. Mausta halutessasi kevyesti suolalla ja pippurilla.
  2. Lisää joukkoon paseerattu tomaatti ja pesto ja murustele välimerellinen juusto mukavan kokoisiksi paloiksi kastikkeen joukkoon.
  3. Anna kiehua hiljalleen kannen alla sillä aikaa, kun spagetti kypsyy loppuun asti. Tarjoa lisänä ketsuppia makeutta antamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti