Ääliömäisen helppo, täyttävä ja nopeasti valmistuva kastike.
5 hengelle
Lihaton kastike:
1 prk (500 g) paseerattua tomaattia
1 prk vihreää pestoa
1 pkt välimerellistä juustoa (Arla Apetina® pala)
TAI VAIHTOEHTOISESTI
Lihaisa kastike:
1 pkt (250-400 g) jauhelihaa
1 prk (500 g) paseerattua tomaattia
1 prk punaista pestoa
1 pkt välimerellistä juustoa (Arla Apetina® pala)
(suolaa)
(pippuria)
- Paista mahdollinen jauheliha kypsäksi pannulla. Mausta halutessasi kevyesti suolalla ja pippurilla.
- Lisää joukkoon paseerattu tomaatti ja pesto ja murustele välimerellinen juusto mukavan kokoisiksi paloiksi kastikkeen joukkoon.
- Anna kiehua hiljalleen kannen alla sillä aikaa, kun spagetti kypsyy loppuun asti. Tarjoa lisänä ketsuppia makeutta antamaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti