perjantai 21. tammikuuta 2011

Kana-riisivuoka


Tämä on helppotekoinen ja täyttävä kanaruoka, jonka tekemiseen ei ehdi paljon aikaa kulua. Lähde: Chiliä&Suklaata -blogi

4 hengelle
Raaka-aineet:
600 g broilerin maustamatomia fileesuikaleita
curryjauhetta
paprikajauhetta
suolaa
mustapippuria
5 dl riisi-ohrasekoitusta tai pitkäjyväistä riisiä
4 porkkanaa
1 sipuli
2 prk ananaspaloja
⅔ pkt (100 g) Koskenlaskija -sulatejuustoa
1 prk (2 dl) ruokakermaa
7 dl kanalientä

  1. Paista fileesuikaleet pannulla öljyssä, mausta makusi mukaan. Kuori porkkanat ja sipuli. Kuutioi sipuli ja sulatejuusto. Viipaloi porkkanat.
  2. Sekoita vuoassa keskenään sekaisin kanasuikaleet, ananaspalat, porkkanaviipaleet, sulatejuusto, sipulikuutiot ja riisi. Tasoita pinta.
  3. Kaada joukkoon kanaliemi ja kerma. Kypsennä kana-riisivuokaa uunissa 200°C:ssa 50-60 minuutin ajan kunnes vuoka on saanut kauniin paistopinnan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti