
Tämä on helppotekoinen ja täyttävä kanaruoka, jonka tekemiseen ei ehdi paljon aikaa kulua. Lähde: Chiliä&Suklaata -blogi
4 hengelle
Raaka-aineet:
600 g broilerin maustamatomia fileesuikaleita
curryjauhetta
paprikajauhetta
suolaa
mustapippuria
5 dl riisi-ohrasekoitusta tai pitkäjyväistä riisiä
4 porkkanaa
1 sipuli
2 prk ananaspaloja
⅔ pkt (100 g) Koskenlaskija -sulatejuustoa
1 prk (2 dl) ruokakermaa
7 dl kanalientä
- Paista fileesuikaleet pannulla öljyssä, mausta makusi mukaan. Kuori porkkanat ja sipuli. Kuutioi sipuli ja sulatejuusto. Viipaloi porkkanat.
- Sekoita vuoassa keskenään sekaisin kanasuikaleet, ananaspalat, porkkanaviipaleet, sulatejuusto, sipulikuutiot ja riisi. Tasoita pinta.
- Kaada joukkoon kanaliemi ja kerma. Kypsennä kana-riisivuokaa uunissa 200°C:ssa 50-60 minuutin ajan kunnes vuoka on saanut kauniin paistopinnan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti