
Herkkua!
Raaka-aineet:
runsas 1 dl pitkäjyväistä riisiä
5 paprikaa
n. 300 g keittokinkkua
(1 pkt pekonia)
400 g herkkusieniä
1 sipuli
2 prk crème fraichea TAI n. 3 dl turkkilaista jogurttia
1 ps mozzarellajuustoa
pippuria
suolaa
- Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Paista pekoni pannulla ja imeytä ylimääräinen rasva talouspaperiin.
- Pese ja puolita paprikat, poista siemenet ja lyhennä kannat. Kuutioi kinkku ja sipuli.
- Sekoita keskenään pekoni, kinkku, riisi, valutetut herkkusienet, sipuli ja puolet juustosta. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon crème fraiche tai jogurtti.
- Asettele paprikakupit öljyttyyn vuokaan/vuokiin. Täytä paprikat täytteellä ja ripottele päälle loput juustoraasteesta.
- Kypsennä uunissa 225°C:ssa n. 20 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti