tiistai 11. tammikuuta 2011

Täytetyt paprikat


Herkkua!

5 hengelle
Raaka-aineet:
runsas 1 dl pitkäjyväistä riisiä
5 paprikaa
n. 300 g keittokinkkua
(1 pkt pekonia)
400 g herkkusieniä
1 sipuli
2 prk crème fraichea TAI n. 3 dl turkkilaista jogurttia
1 ps mozzarellajuustoa
pippuria
suolaa

  1. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Paista pekoni pannulla ja imeytä ylimääräinen rasva talouspaperiin.
  2. Pese ja puolita paprikat, poista siemenet ja lyhennä kannat. Kuutioi kinkku ja sipuli.
  3. Sekoita keskenään pekoni, kinkku, riisi, valutetut herkkusienet, sipuli ja puolet juustosta. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon crème fraiche tai jogurtti.
  4. Asettele paprikakupit öljyttyyn vuokaan/vuokiin. Täytä paprikat täytteellä ja ripottele päälle loput juustoraasteesta.
  5. Kypsennä uunissa 225°C:ssa n. 20 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti