Nämä valkosuklaiset jälkiruokamaljat ovat taatusti yksi kesän nopeimmista jälkiruoista. Valkosuklaa tasapainottaa mahtavasti jogurtin happamuutta ja tuoreiden marjojen kirpeyttä. Lisäksi jo pienempikin annos riittää tyydyttämään makeannälän. Lähde: Valio
4 hengelle
Raaka-aineet:
100 g valkosuklaata
1½ dl kuohukermaa
2 dl kreikkalaista/turkkilaista jogurttia
1 tl vaniljasokeria
4 dl tuoreita marjoja
- Kuumenna kerma kattilassa ja nosta pois liedeltä. Lisää valkosuklaapalat kuuman kerman joukkoon ja sekoittele, kunnes suklaa on sulaa ja seos on tasaista.
- Lisää jogurtti ja vaniljasokeri valkosuklaakermaan ja sekoita tasaiseksi. Kokoa annosmaljoihin kerroksittain valkosuklaaseosta ja tuoreita marjoja. Nosta maljat jääkaappiin vetäytymään ja anna maustua vähintään puoli tuntia ennen tarjoilua.
Hei!
VastaaPoistaHerkulliselta näyttää :)
Terkuin, Pekka Valion markkinoinnista