Pohja:
150 g digestive-keksejä
75 g voita tai margariinia
Täyte:
400 g maustamatonta tuorejuustoa
2 kananmunaa
1 dl kuohukermaa
1 dl sokeria
Pinnalle:
2½ dl kuohukermaa
1 rkl sokeria
1 iso prk (820/490 g) ananasrenkaita
ananaskirsikoita
- Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (Ø 22-24 cm) pohjan kokoinen pala. Murenna keksit esim. monitoimikoneessa ja sekoita niihin sula rasva. Painele muruseos vuoan pohjalle leivinpaperin päälle ja paista uunissa 160C n. 10 minuuttia ja anna jäähtyä.
- Sekoita huolellisesti kaikki täyteainekset keskenään tasaiseksi. Kaada täytemassa jäähtyneelle kakku pohjalle ja paista uunissa 160C n. tunnin ajan. Anna kakun jäähtyä.
- Vatkaa päällystä varten sokerilla maustettu kerma vaahdoksi ja levitä se vuoastaan irrotetun kakun pinnalle. Valuta ananasrenkaat liemestään ja asettele sellaisenaan tai pienempinä palasina kermavaahdon päälle. Koristele kakku ananaskirsikoilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti