sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Rosolli

Jos rosollin tekee jo ennen käyttöpäivää valmiiksi, kannattaa sipuli lisätä vasta myöhemmin, jottei sen maku muutu karvaaksi.

6-8 hengelle
Raaka-aineet:
6 keskikokoista punajuurta
2 keitettyä perunaa
2 suolakurkkua
1 keitetty porkkana
1 pieni omena
1 pieni sipuli
Kastike:
3 dl kuohukermaa
tilkka punajuurien säilöntälientä
(ripaus valkopippuria)

  1. Pilko kaikki rosollin raaka-aineet pieniksi kuutioiksi ja sekoita keskenään hyvin sekaisin.
  2. Tee kastike: vatkaa kuohukerma käsin vispilällä kevyeksi vaahdoksi. Mausta kastike tilkalla punajuurien säilöntälientä ja halutessasi ripauksella jauhettua valkopippuria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti