2 pyöreää pizzaa
Raaka-aineet:
1 annos pizzataikinaa
200 g jauhelihaa
1 prk (250 g) DOLMIO® Bolognese Extra Sipuli & Valkosipuli -kastiketta
2-3 dl juustoraastetta
1 prk ananaspaloja
4 aurinkokuivattua tomaattia (viipaloituina)
2 tomaattia (viipaloituina)
mustia oliiveja (viipaloituina)
oreganoa
- Valmista ensin pizzataikina. Paista jauheliha pannulla kypsäksi ja lisää joukkoon tomaattikastike. Mausta halutessasi suolalla ja pippurilla tai muilla mieleisilläsi mausteilla.
- Kaulitse pizzataikinasta kaksi pyöreää pizzapohjaa. Levitä pohjien päälle ensin jauhelihakastiketta, juustoraaste ja lopuksi muut täytteet. Mausta tahtoessasi ja muistaessasi oreganolla. Paista pizzaa uunissa 220°C:ssa 10-15 minuuttia tai kunnes pizzan pinta on saanut kauniin värin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti