sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Dolmio-pizza


Eli toisinsanoen pizza jäljelle jääneestä jauhelihakastikkeesta, mikä teki näitten pizzojen pyöräyttämisestä erityisen nopeaa. Lisäksi maku oli erinomainen! Kastikkeen voi tietysti tehdä myös pizzojen valmistamisen yhteydessä. Ohje on otettu Dolmion omilta sivuilta.

2 pyöreää pizzaa
Raaka-aineet:
1 annos pizzataikinaa
200 g jauhelihaa
1 prk (250 g) DOLMIO® Bolognese Extra Sipuli & Valkosipuli -kastiketta
2-3 dl juustoraastetta
1 prk ananaspaloja
4 aurinkokuivattua tomaattia (viipaloituina)
2 tomaattia (viipaloituina)
mustia oliiveja (viipaloituina)
oreganoa

  1. Valmista ensin pizzataikina. Paista jauheliha pannulla kypsäksi ja lisää joukkoon tomaattikastike. Mausta halutessasi suolalla ja pippurilla tai muilla mieleisilläsi mausteilla.
  2. Kaulitse pizzataikinasta kaksi pyöreää pizzapohjaa. Levitä pohjien päälle ensin jauhelihakastiketta, juustoraaste ja lopuksi muut täytteet. Mausta tahtoessasi ja muistaessasi oreganolla. Paista pizzaa uunissa 220°C:ssa 10-15 minuuttia tai kunnes pizzan pinta on saanut kauniin värin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti