maanantai 3. lokakuuta 2011

Rahkavohvelit

Näistä vohveleista tulee mukavan pulleita ja pehmeitä. Maustettu rahka antaa vohveleille mukavan makuvivahteen. Lähde: Valio

10 kappaletta
Raaka-aineet:
1 prk (150-200 g) maustettua tai maustamatonta maitorahkaa
3 kananmunaa
3½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
2 dl kevytmaitoa
50 g voita
Lisäksi:
tuoreita marjoja
tomusokeria

  1. Vatkaa kananmunat ja rahka sekaisin kulhossa. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi. Sekoita joukkoon lopuksi sulatettu voi ja maito.
  2. Voitele vohvelirauta ohuelti rasvalla paista taikinasta vohveleita. Tarjoa vohvelit esim. tuoreiden tai pakastemarjojen kera. Tomuta päälle vielä tomusokeria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti