maanantai 10. lokakuuta 2011

Kananuggetit


Olin aikaisemmin tehnyt nuggetteja suolakeksileivityksellä, mutta tämä maissihiutaleleivitys olikin paljon parempi! Pinta oli myös näin paljon rapeampi pannulla paistettuna.

2-3 hengelle
Raaka-aineet:
500 g kananpojan maustamattomia TAI hunajamarinoituja fileepihvejä
1 kananmuna
maissihiutaleita

  1. Pilko fileepihvit sopivan kokoisiksi, nuggettimaisiksi suupaloiksi.
  2. Murskaa maissihiutaleet pieneksi muruksi. Kääntele kananpalaset kauttaaltaan raa'assa kananmunassa ja leivitä sitten maissihiutalemuruissa.
  3. Paista nuggetit öljyssä tai voissa pannulla kauniin ruskeiksi tai asettele nuggetit leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 225°C:ssa 15-20 minuutin ajan. Tarjoa mieleistesi perunoitten ja erilaisten maustekastikkeitten kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti