Olin aikaisemmin tehnyt nuggetteja suolakeksileivityksellä, mutta tämä maissihiutaleleivitys olikin paljon parempi! Pinta oli myös näin paljon rapeampi pannulla paistettuna.
2-3 hengelle
Raaka-aineet:
500 g kananpojan maustamattomia TAI hunajamarinoituja fileepihvejä
1 kananmuna
maissihiutaleita
- Pilko fileepihvit sopivan kokoisiksi, nuggettimaisiksi suupaloiksi.
- Murskaa maissihiutaleet pieneksi muruksi. Kääntele kananpalaset kauttaaltaan raa'assa kananmunassa ja leivitä sitten maissihiutalemuruissa.
- Paista nuggetit öljyssä tai voissa pannulla kauniin ruskeiksi tai asettele nuggetit leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 225°C:ssa 15-20 minuutin ajan. Tarjoa mieleistesi perunoitten ja erilaisten maustekastikkeitten kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti