maanantai 3. toukokuuta 2021

Perunarieskat

Lähde: K-Ruoka

8 pikkurieskaa
Raaka-aineet:
1 ps perunasosejauhetta
3dl kevytmaitoa
2dl vettä
1 kananmuna
1tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
2dl vehnäjauhoja

  1. Kiehauta maito ja vesi kattilassa. Ota kattila liedeltä ja ripottele joukkoon perunasosejauhe samalla hyvin sekoittaen. Jäähdytä.
  2. Lisää muna soseeseen. Sekoita leivinjauhe ja suola jauhoihin. Sekoita jauhoseos perunasoseen joukkoon.
  3. Jaa taikina 4 osaan ja taputtele taikinapalat jauhoja apuna käyttäen heti ohuiksi (n. ½ cm) rieskoiksi. Paista 225°C:ssa uunin ylätasolla noin 10 minuuttia. Tarjoa perunarieskat lämpiminä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti