4 hengelle
Raaka-aineet:
400 g broilerin fileesuikaleita
2 dl valkoviiniä
1 rkl sitruunamehua
3 valkosipulinkynttä
3 dl kuohukermaa
1-2 rkl hunajaa
½ ruukkua basilikaa
mustapippuria
suolaa
Lisäksi:
kotilopastaa
parmesanjuustoa
- Ruskista broilerisuikaleet korkeassa pannussa öljyssä kullanruskeiksi ja kuullota joukkoon murskatut valkosipulinkynnet kypsennyksen loppuvaiheilla. Siirrä seos toiseen astiaan odottamaan.
- Lisää samalle pannulle viini ja anna alkoholin haihtua muutaman minuutin ajan. Lisää joukkoon kanaseos ja kerma, ja anna kastikkeen paksuuntua. Mausta suolalla, mustapippurilla, sitruunamehulla ja hunajalla. Lisää revityt basilikan lehdet kastikkeeseen kypsennyksen loppuvaiheilla.
- Tarjoa kastike pastan ja parmesanjuuston kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti