4 hengelle
Raaka-aineet:
150 g unkarilaista kolbász-makkaraa
3 keitettyä kananmunaa
500 g keitettyjä perunoita
1 prk (200 g) crème fraîchea
1 dl kermaa
mustapippuria
suolaa
- Keitä perunat kuorineen kypsäksi. Keitä kananmunat (n. 10 minuuttia). Kuori ja viipaloi jäähtyneet perunat ja kananmunat. Kuori ja viipaloi myös kolbász-makkara.
- Voitele uunivuoka. Kerrostele raaka-aineet vuokaan seuraavasti: pohjimmaiseksi puolet perunaviipaleista (päälle suolaa ja mustapippuria), sitten kananmuna- ja kolbász-viipaleet, ja päällimmäiseksi loput perunaviipaleista (päälle suolaa ja mustapippuria).
- Notkista ranskankerma kermalla, ja levitä seos tasaisesti viimeisen perunakerroksen päälle. Paista laatikkoa uunissa 200°C:ssa n. 40 minuutin ajan, kunnes se on saanut kauniin ruskean pinnan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti