Raaka-aineet:
500 g vasikan- tai broilerinleikkeitä
vehnäjauhoja
2 dl valkoviiniä
liha- tai kanalientä
½ sitruuna
nokare voita
suolaa
mustapippuria
tuoretta persiljaa
Koristeluun:
1 sitruuna
- Leikkaa vasikanpaisti ohuiksi leikkeleiksi tai käytä ohuita broileripihvejä. Kääntele leikkeeleet vehnäjauhoissa ja ruskista ne oliiviöljy-voiseoksessa paistinpannulla, mausta samalla suolalla ja pippurilla. Pane valmiit leikkeleet toiselle lautaselle sivuun odottamaan.
- Kaada yhä kuumalle paistinpannulle n. puoli lasillista valkoviiniä. Anna alkoholin haihtua ja lisää joukkoon puolikkaan sitruunan puristettu mehu, nokare voita sekä liha- tai kanalientä. Mausta suolalla ja mustapippurilla maun mukaan.
- Lisää leikkeleet takaisin pannulle kastikkeen joukkoon ja lisää sekaan hienonnettu persilja. Siirrä leikkeleet ja kastike tarjoilulautaselle ja koristele tuorein sitruunaviipalein.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti