Raaka-aineet:
1 rs (400 g) broilerin fileesuikaleita
250 g fettuccine-pastaa
1 rs (200 g) herkkusieniä
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 prk (2-3 dl) kermaa
mustapippuria
suolaa
- Kuori ja hienonna sipulit. Puhdista ja viipaloi herkkusienet.
- Paista broilerin fileesuikaleet kypsiksi öljytilkassa. Siirrä kypsät kananpalat odottamaan erilliseen kulhoon. Ruskista herkkusieniviipaleet voissa ja kuullota sipulit. Lisää joukkoon kananpalat sekä kerma. Hauduta kastike paksuhkohki ja mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä pasta runsaassa merisuolalla maustetussa vedessä napakaksi.
- Sekoita kypsä, valutettu pasta kastikkeen joukkoon. Lisää pastan päälle runsaasta raastettua parmesanjuustoa ja silputtua, tuoretta persiljaa juuri ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti