sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Kanaa Igorin tapaan

Lähde: Peggyn pieni punainen keittiö -blogi

6 hengelle
Raaka-aineet:
800 g kanan sisäfileitä
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
3 valkosipulinkynttä
2 sipulia
1 prk (70 g) tomaattipyrettä
1 rkl sokeria
2 tl suolaa
mustapippuria
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
3 prk (360) g smetanaa
kourallinen tuoretta persiljaa
1 iso valkosipulisuolakurkku

  1. Kuori ja silppua sipulit sekä poista paprikoista siemenet ja suikaloi ne. Kuullota vihannekset paistinpannulla öljytilkassa. Lisää joukkoon tomaattipyree, suola, sokeri, mustapippuri, hienonnettu persilja, vesi ja kanaliemikuutio. Sekoita joukkoon vielä smetana, tarkista lopuksi mausteet.
  2. Paista kananpaloihin nopeasti kuumalla pannulla kaunis väri. Asettele palaset uunivuokaan ja kaada kastike fileiden päälle niin, että ne peittyvät. Lisää pinnalle vielä kuutioitu suolakurkku.
  3. Kypsennä uunissa 175°C:ssa 30 minuutin ajan. Tarjoa riisin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti