Voi pehmitetään ensin huoneenlämmössä, jonka jälkeen siihen voi lusikan avulla sotkea haluamansa mausteet. Tämän jälkeen maustevoi levitetään keoksi tuorekelmun päälle ja kääritään makkaranmuotoiseksi pötköksi kelmun sisään. Jääkaappijäähdytyksen jälkeen voi on valmista leikattavaksi kiekoiksi. Pehmeän maustevoin voi myös pursottaa somiksi ruusukkeiksi ja jäähdyttää vasta sen jälkeen tai tarjoilla sellaisenaan leivän kera.
![]() |
Paprikamaustevoi |
![]() |
Persiljamaustevoi |
Paprikamaustevoi: porsas, kana
15 g voita per pihvi (150 g)
paprikajauhetta
(valkosipulimurskaa)
Persiljamaustevoi: nauta
15 g voita per pihvi (150 g)
tuoretta persiljaa
(valkosipulimurskaa)
Currymaustevoi: kana
15 g voita per pihvi (150 g)
curryjauhetta
(valkosipulimurskaa)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti