4 hengelle
Raaka-aineet:
1 pkt cannelloneja
250 g naudan paistijauhelihaa
1 iso sipuli
1-2 valkosipulinkynttä
2 porkkanaa
2/5 prk (200 g) paseerattua tomaattia (tai tomaattimurskaa)
1 prk (200 g) raejuustoa
1 lihaliemikuutio
kuivattua persiljaa
jauhelihamaustetta
mustapippuria
suolaa
Vuokaan:
3/5 prk (300 g) paseerattua tomaattia (tai tomaattimurskaa)
1 prk kuohukermaa
1 pss juustoraastetta
- Ruskista jauheliha öljytilkassa paistinpannulla. Kuullota tämän jälkeen silputtu sipuli ja raastetut porkkanat ja hauduta kasvikset kypsiksi. Mausta ja lisää n. 2/5 paseeratusta tomaatista tai tomaattimurskasta ja anna porista sen verran, että kastike hieman jämäköityy. Lisää valmiiseen täytteeseen vielä raejuusto.
- Kaada loput (n. 3/5) paseeratusta tomaatista uunivuokaan ja täytä cannelloniputket kastikkeella. Asettele putket vieretysten paseerattuun tomaattiin. Kaada lopuksi päälle kuohukerma tasaisesti ja ripottele päälle juustoraaste. Paista cannelloneja uunissa 200°C:ssa, kunnes pasta on kypsää ja pinta on saanut kauniin värin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti