5 hengelle
Raaka-aineet:
1 ruukku lollo rosso -salaattia
1 ruukku rucolaa
500 g vesimelonia
500 g cantaloupemelonia
1 rs (250 g) mansikoita
1 pkt (250 g) halloumijuustoa
Kastike:
4 rkl oliiviöljyä
2 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
½-1 dl (vahvaa) minttua
½ rkl hunajaa
mustapippuria
suolaa
- Revi huuhdotut ja valutetut salaatit vadille. Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi. Puhdista ja lohko mansikat. Viipaloi halloumi.
- Paista halloumit kuivalla pannulla kauniin ruskeiksi.
- Sekoita kastikeainekset keskenään esim. morttelissa.
- Lisää meloni-, mansikka ja halloumipalat salaattiin ja kaada päälle kastike. Tarjoa esim. grillatun broilerin lisäkkeenä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti