maanantai 25. kesäkuuta 2012

Mango-banaanitorttu


Tämän maitotölkin kyljestä otetun reseptin ideana oli kokeilla Valion uutta mangotuorejuustoa, mutta suunnitelmat vesittyivät pahanpäiväisesti, kun kaupassa huomasin sen loppuneen hyllystä! Maustamattoman tuorejuuston voi toki vallan mainiosti maustaa myös itse, joten vaihtoehtoja on lukuisia. Tämä torttu upposi hyvin nälkäisille juhannuksen juhlijoille.

Raaka-aineet:
1 torttupohja
1 (2 dl) prk vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1-2 (200 g) kypsää banaania
1 rs (200 g) Valio mangotuorejuustoa
Kostutus:
1 dl appelsiinimehua
Koristeluun:
½ dl kookoshiutaleita

  1. Valmista ensin torttupohja erillisen ohjeen mukaan. Kostuta itsetehty tai valmis torttupohja appelsiinimehulla varsinkin reunoilta.
  2. Vaahdota vaniljakastike ja lisää joukkoon mangotuorejuusto. Sekoita joukkoon lopuksi viipaloitu banaani.
  3. Lusikoi seos torttupohjan päälle ja koristele kookoshiutaleilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti