Vähäisestä maustekategoriasta huolimatta älyttömän maukas ja nopea wokki. Yksi lempiruoistani. Tämä ruoka kuitenkin vaatii sitruunan hapokkuuden ja kirpeyden, jotta makuelämys olisi täydellinen...
4 hengelle
Raaka-aineet:400-500 g kirjolohifileetä
1 ps (180 g) pakastekatkarapuja
3 dl pitkäjyväistä riisiä
2-3 rkl cajunmaustetta
suolaa
Lisäksi:
sitruunalohkoja
- Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Poista lohesta ylimääräinen rasva ja ruodot, ja suikaloi filee ohuiksi siivuiksi.
- Kypsennä lohisiivut öljytilkassa nopeasti kypsiksi. Lisää joukkoon reilusti cajunmaustetta.
- Sekoita lopuksi keskenään riisi, lohi ja katkaravut. Mausta suolalla maun mukaan. Tarjoa sitruunalohkojen kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti