perjantai 18. helmikuuta 2011

Lohiwokki


Vähäisestä maustekategoriasta huolimatta älyttömän maukas ja nopea wokki. Yksi lempiruoistani. Tämä ruoka kuitenkin vaatii sitruunan hapokkuuden ja kirpeyden, jotta makuelämys olisi täydellinen...

4 hengelle
Raaka-aineet:
400-500 g kirjolohifileetä
1 ps (180 g) pakastekatkarapuja
3 dl pitkäjyväistä riisiä
2-3 rkl cajunmaustetta
suolaa
Lisäksi:
sitruunalohkoja
  1. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Poista lohesta ylimääräinen rasva ja ruodot, ja suikaloi filee ohuiksi siivuiksi.
  2. Kypsennä lohisiivut öljytilkassa nopeasti kypsiksi. Lisää joukkoon reilusti cajunmaustetta.
  3. Sekoita lopuksi keskenään riisi, lohi ja katkaravut. Mausta suolalla maun mukaan. Tarjoa sitruunalohkojen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti