Tämän reseptin plagioin nyt Yhteishyvän sivuilta. Tämä leipä olikin oikein mainio makujen kombinaatio; thai sweet chili -kastike antoi mukavan mietoa tulisuutta sekä makeutta yhdessä persikoitten kanssa, ja kanan mausteet ja curry sopivat niiden seuraksi täydellisesti. Itse käytin tässä tomaatti-valkosipulimarinoituja broilerin rintafileitä, kun ei hunajamarinoituja ollut, mutta ne olivatkin mukavan mausteisia.
4 sämpylää
Raaka-aineet:
4 (esipaistettua) sämpylää
4 ohutta (marinoitua) broilerin rintafileetä
thai sweet chili -kastiketta
mango- TAI persikkaviipaleita
(tuoretta basilikaa tai korianteria)
Currymajoneesi:
majoneesia
curryjauhetta
- Paista broilerin rintafileet uunissa n. 225 °C:ssa kauniin ruskeiksi. Paista myös esipaistetut sämpylät jos käytät niitä, ja halkaise ne. Voit siivuttaa fileitä, jos ne ovat kovin paksuja.
- Pistä sämpylöiden väliin chilikastiketta, broilerin rintafileet ja mango- tai persikkaviipaleet. Valmista currymajoneesi sekoittamalla majoneesin sekaan curryjauhetta makusi mukaan ja levitä se kanapihvien päälle. Lisää mausteeksi yrttejä.
- Jos käytit tavallisia sämpylöitä, voit vielä paahtaa niitä hetken parilapannussa tai voileipägrillissä ennen currymajoneesin lisäämistä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti