4 hengelle
Raaka-aineet:
1 pkt (1,2 kg) porsaan uunilihaa
2 tl suolaa
1 sipuli
½ punainen chili
1 kokonainen valkosipuli
pieni pala tuoretta inkivääriä
4 rkl soijakastiketta
3 dl vettä
- Laita lihanpala uunivuokaan ja lisää pinnalle suola. Lisää vuokaan lihan ympärille halkaistu valkosipuli, chili sekä kuorittu ja pienitty inkivääri ja sipuli. Lisää vuokaan vesi ja soijakastike.
- Kypsennä lihaa uunissa ensin 180°C:ssa 1 tunti. Kypsennä lihaa tämän jälkeen foliolla peitettynä 150°C:ssa 2 tunnin ajan. Ota liha uunista ja käännä se, ja kypsennä vielä 20 minuutin ajan.
- Revi kuuma liha suikaleiksi ja siivoa samalla liiat rasvat pois. Yhdistä vuokaan jäänyt liemi revityn lihan joukkoon.
- Tarjoile liha esim. tortillan välissä avokadososeen, salsan, ranskankerman ja salaatin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti