3 hengelle
Raaka-aineet:
400 g broilerinleikkeitä
1 pkt (170 g) pekonia
curryjauhetta
mustapippuria
yrttisekoitusta
suolaa
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
1 rkl vehnäjauhoja
- Leikkaa broilerinleikkeet pitkittäin kahteen tai kolmeen osaan ja mausta ne curryjauheella, mustapippurilla, yrttisekoituksella sekä suolalla. Kääri suikaleiden ympärille pekoniviipaleet.
- Paista kanoille pannulla molemmin puolin kauniin ruskea väri.
- Lisää paistinpannulle vesi ja kanaliemikuutio. Nosta kanat hetkeksi syrjään pannulta ja suurusta kastike kylmään vesitilkkaan sekoitetuilla vehnäjahoilla koko ajan vispaten. Siivilöi kastike tarvittaessa.
- Lisää kanat takaisin kastikkeeseen hautumaan. Tarjoa esim. vihersalaatin ja paistinperunoiden kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti