sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Pekonikanakastike

Pekoniin käärittynä kana säilyy paistamisen ajan mukavan mehukkaana. Lähde: Yhteishyvä

3 hengelle
Raaka-aineet:
400 g broilerinleikkeitä
1 pkt (170 g) pekonia
curryjauhetta
mustapippuria
yrttisekoitusta
suolaa
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
1 rkl vehnäjauhoja

  1. Leikkaa broilerinleikkeet pitkittäin kahteen tai kolmeen osaan ja mausta ne curryjauheella, mustapippurilla, yrttisekoituksella sekä suolalla. Kääri suikaleiden ympärille pekoniviipaleet.
  2. Paista kanoille pannulla molemmin puolin kauniin ruskea väri.
  3. Lisää paistinpannulle vesi ja kanaliemikuutio. Nosta kanat hetkeksi syrjään pannulta ja suurusta kastike kylmään vesitilkkaan sekoitetuilla vehnäjahoilla koko ajan vispaten. Siivilöi kastike tarvittaessa.
  4. Lisää kanat takaisin kastikkeeseen hautumaan. Tarjoa esim. vihersalaatin ja paistinperunoiden kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti