sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Broileri-pastasalaatti

Lähde: yhdistelmä Hellapoliisin ja Puolialaston kokki -blogin resepteistä.

Raaka-aineet:
250 g simpukka- tai kierrepastaa
3-4 kpl kananpojan hunajamarinoituja tai maustamattomia fileepihvejä
1 pkt välimerellistä juustoa (Arla Apetina® pala)
½ tlk (425/225 g á) säilykepersikoita
½ punainen paprika
1 prk ananaspaloja
200 g tummia viinirypäleitä
Kastike:
300 g kermaviiliä TAI turkkilaista jogurttia
1 dl majoneesia
paprikajauhetta
curryjauhetta
mustapippuria
yrttisuolaseosta
hunajaa


  1. Keitä pasta kypsäksi pussin ohjeen mukaan. Valuta pasta ja huuhtele siivilässä kylmällä vedellä. Paista  suupaloiksi paloitellut kanafileet kypsiksi, mausta suolalla, pippurilla ja haluamillasi mausteilla (marinoinnista riippuen). Anna kanapalojen jäähtyä hieman.
  2. Yhdistä isossa kulhossa valutettu pasta, pieneksi kuutioitu mango ja paprika, ananaspalat, pieneksi paloiteltu välimerellinen juusto, puolitetut viinirypäleet ja jäähtyneet kanapalat.
  3. Valmista kastike: sekoita keskenään kermaviili tai turkkilainen jogurtti ja majoneesi. Mausta paprika- ja curryjauheella, mustapippurilla, yrttisuolalla tai suolalla ja hunajalla. Maistele kastikkeen koostumus sopivaksi!
  4. Sekoita kastike salaattiainesten joukkoon. Anna pastasalaatin jäähtyä viileässä jonkin aikaa ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti