Raaka-aineet:
250 g simpukka- tai kierrepastaa
3-4 kpl kananpojan hunajamarinoituja tai maustamattomia fileepihvejä
1 pkt välimerellistä juustoa (Arla Apetina® pala)
½ tlk (425/225 g á) säilykepersikoita
½ punainen paprika
1 prk ananaspaloja
200 g tummia viinirypäleitä
Kastike:
300 g kermaviiliä TAI turkkilaista jogurttia
1 dl majoneesia
paprikajauhetta
curryjauhetta
mustapippuria
yrttisuolaseosta
hunajaa
- Keitä pasta kypsäksi pussin ohjeen mukaan. Valuta pasta ja huuhtele siivilässä kylmällä vedellä. Paista suupaloiksi paloitellut kanafileet kypsiksi, mausta suolalla, pippurilla ja haluamillasi mausteilla (marinoinnista riippuen). Anna kanapalojen jäähtyä hieman.
- Yhdistä isossa kulhossa valutettu pasta, pieneksi kuutioitu mango ja paprika, ananaspalat, pieneksi paloiteltu välimerellinen juusto, puolitetut viinirypäleet ja jäähtyneet kanapalat.
- Valmista kastike: sekoita keskenään kermaviili tai turkkilainen jogurtti ja majoneesi. Mausta paprika- ja curryjauheella, mustapippurilla, yrttisuolalla tai suolalla ja hunajalla. Maistele kastikkeen koostumus sopivaksi!
- Sekoita kastike salaattiainesten joukkoon. Anna pastasalaatin jäähtyä viileässä jonkin aikaa ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti