sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Broileripaninit

2 hengelle
Raaka-aineet:
1 pkt (2 kpl / 250 g) esipaistettua vehnäpatonkia
250 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
½ rs (100 g) mangotuorejuustoa
½ prk ananaspaloja
sitruunamehua
suolaa

  1. Paista broilerisuikaleet öljytilkassa pannulla kypsiksi. Sulata joukkoon tuorejuusto ja lisää valutetut ja pieniksi paloitellut ananakset. Mausta täyte sitruunamehulla ja suolalla.
  2. Halkaise patongit jättäen ne toisesta sivusta kiinni. Täytä patongit kanatäytteellä.
  3. Valmista patongit panineiksi voileipägrillissä tai parilapannulla molemmin puolin. Tarjoa paninit välittömästi kuumina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti